Ute klatring

God morgen! Igår var vi med på vår første uteklatring 💪 og det var kjempe gøy, veldig annerledes enn det å være inne på veggen.

Color Me Rad 18 juni 2016

Dagens aktiviteter

Røst konferansen 10 mai Bergen 2016

En flott dag på brukerkonferansen Røst i dag, et flott program med gode foredragsholdere og god underholdning. Så gikk alle i tog med buekorps gutt som slo takten til Festplassen, der det va utstilling av alle gode tilbud til de som ville ha det, samt musikk og Gatens Evangelium av sluttet dagen med flotte melodier.

Bergen City Maraton 30 april 2016

Så var maratonen i Bergen over. Mange slitne som kom til må, men det viktigste er sin egen mestring, og kunne gjennom føre. Trappen hadde en fin gjeng, og vi traff manges som var med. Et koselig bilde ab Hermann, og Hermann og Alice, som selvfølgelig stilte, ikke bare gå for livet, her løp man for livet. Meget heldig med løpsværet, men når solen snek seg bak en sky, merket vi litt av den isende vinden, men en kjempe dag Uttrykksikonet wink ‪#‎gåforlivet‬

Paint ball 4 mai 2016

En ny flott aktivitetsdag med Trappen, Albatrossen og Hjellestad på Paintball. Sted Ulven, der sjøforsvaret, Velferdskontor stilte med alt utstyr. Det var en kjempe dag, og mange glade og flotte mennesker koste seg. Vi hadde hjemmelagete vafler som Lena sto for, og de ble godt mottatt, ellers var det kaffe, leskedrikk pølser og koteletter

Maraton -Bergen

Bruker kroppen til avrusing

Tor Blaha, daglig leder for Trappen Motiveringssenter, har fått fem av sine elever til å løpe maraton i helgen.

Klatrepark på Voss 2015

I dag har vært en fortreffelig dag med Idrett Berge Sør som inviterte med seg folk til en dag i klatreparken på Voss. Det ble god opplæring og tøffe utøvere etterpå, og den sommer solen da

Hva med litt løping 3 okt 2015 - vinterkarusellen

Nå er Fanaløpet for Trappen sin eneste deltaker, Morten, over for i år. Han fullførte i god still. Gratulerer med gjennomført løp, Morten, bra innsats!!!💥🎉💪👍😊👋 Det er kjempe bra, og denne karen vil vi følge opp med flere Maraton

Ny aktivitet 19 sept 2015

En ny helg, ny aktivitet med Trappen og litt regn gjør ingen ting når man har det gøy. Det sies at over 14 000 hadde meldt sin ankomst, og jaggu var det mye folk og god stemning. Det blir snart flere gode aktiviteter ;-)

Rafting Voss 6 sep 2015

Søndag var det Idrett Mot Rus og Trappen som hadde rafting dag på Voss, Vi var 28 som møttes på Kystkultur sentere i Sandviken der det var Sandviksdager og fullt kjør. Vi stilte med 5 biler og kjørte mot Voss. Det er fin dag men vi merket at snart er høst temperaturen på vei. Vi kom i god tid til Voss rafting og fikk slappet av litt før folket gikk for å ta på seg våtdraktene, hjelm og vest. Så var det klart for bussen og frem til start stedet for rafting og ut i vannet for å se at de kunne klare vennet. Etter raftingen, dusj og litt varme var det deilig kylling-gryte med ris. Og det så ut for at det smakte veldig godt. Alle sa det var en kjempe dag med godt adrenalin kick. Fin dag med mye spenning. Bien på blomsten var en vi traff på turen og tittet på når gjengen kom til avsluttingen Uttrykksikonet wink

Idrettens dag 5 sep. 2015

I dag var det Idrettens dag på Festplassen, og der er mange gode aktiviteter for store å små. Men ofte koster det og drive en idrett for mange, og ikke minst for de som har falt utpå en periode, og da er vi der med Idrett Mot Rus og kan følge dem opp med aktiviteter og fysisk trening, og vi er glad for det gode samarbeide vi har med mange andre aktører. Det var en politiker debatt med politikere angående Idrett i Bergen, og det var ikke så mye nytt, et snitt på poeng 3. Det tenkes ikke ofte på, de som prøver å komme seg tilbake til samfunnet, da kommer fysisk trening og aktiviteter i annen rekke. Ellers var det en fin dag, men litt vind, så presentasjonen fikk ikke komme opp for mange, men mange forsøkte tilbudene. I morgen blir det rafting på Voss med 25 deltakere som ønsker litt spenning, og det er gratis for dem. Vi håpte på at vi fikk en politiker med for å kunne se den glede som noen har ved fysisk trening og aktiviteter. Men på grunn av valg og møter, måtte hun takke nei, men hun lover å komme til bake.

Idrett Mot Rus 2015 - 29 aug.

En regnfull dag med åpne sluser, men med mange glade deltakere til Idrett Mot Rus og Trappen sitt årlige Volley ball turnering. Det var 8 lag som spilte med glede og latter. Vi lurte på noen om vi skulle kalde dette årets vann Volley Ball i stedet for sand Volley ball Uttrykksikonet wink Vi må takke de flotte og aktive jentene fra Elixia som stilte og tok oppvarmingen, og svetten konkurrerte med regnet oven i fra. Så hadde vi to flotte og flinke Volley ball jenter fra Skålevik Volley ball klubb som har fulgt oss i en del år nå, og aldri et nei fra dem. Musikken vi lovte av en av deltakerne til Norske talenter dessverre måtte avlyses på grunn av regnet. Men som elev på Trappen var han med å spilte så vi fikk 2 nd. Plassen. Og sjefskokkene denne dagen var frivillige fra Natteravnene i Bergen, Gunnvor og Terje som hadde ansvaret for hjemmelagde vafler på stedet som forsvant fort og varme og gode HotDog.

Oslo - Idrett Mot Rus fotball turnering 15 nov. 2014

Så var det årets fotball turnering i Oslo. Trappen laget fra Bergen spilte seg opp ti delt 5. plass.

Idrett Mot Rus Skansemyren 13 sept 2014

Det har vært Idrett Mot Rus i dag, les hele på

Fotball trening lørdag 6 sept 2014

Så har Idrett Mot Rus og Trappen hatt fotball trening på Bønes, det var 1 aktive deltakere som fikk svette ut. En flott og aktiv trenings dag. Neste lørdag blir det volleyball turnering, og flere lag stiller. Og Trappen jobber hardt med å få gode spillere med til Oslo i nov, der det skal være nasjonalt forball turnering i Idrett Mot Rus.

Den årlige hytteturen på kvamskogen

Kjempe bra at noen tok turen til den årlige hytteturen Idrett Mot Rus og Trappen, og flott at det kom snø og at solen også tittet litt frem. Håper på at det blir full oppslutting neste år

Den årlige hytteturen på kvamskogen

Kjempe bra at noen tok turen til den årlige hytteturen Idrett Mot Rus og Trappen, og flott at det kom snø og at solen også tittet litt frem. Håper på at det blir full oppslutting neste år

Årets fotball turnering i Oslo - Idrett Mot Rus

Så var kampene ferdigspilte, og gjengen fra Bergen i nye drakter, men det var noen harde kamper og mange spillere som var gode. Etter mye slit og svette ble det en 4.de plass, men ingen ble skuffet for det, og alle like blide. Etter litt hvile, deilig dusj, og så møte til en god kveldsbit på hotellet og sosialt samvær er viktig.

En aktiv helg

En travel helg for Trappen IL (Trappen Motiveringssenter) og Hordaland Idrettskrets.

Fotball treningen Idrett Mot Rus er i gang igjen

Fotball treningen Idrett Mot Rus er i full gang igjen. Det blir trening frem mot november da et lag fra Bergen stiller på den nasjonale fotball turneringen som Idrett Mot Rus Norge arrangerer. Trappen er koordinator for Bergen og omegn for Idrett Mot Rus og vil sette opp et lag.

Volleyball turnering 7.sept. 2013 - Skansemyren

Så var Idrett Mot Rus for 8- året på Skansemyren ferdig. Heldig var vi med været også, oppholdsvær og varmt. Flott oppvarming med Charlotte fra Aktiv 365 på Paradis. Der gikk det i 100 og mange svette kropper ble det. Så ble det litt trening i sandvolley banene før vårs eminente «vaffeldamer» fra Civitan var ferdig med varme vafler Hot Dog og drikke. Fin under holdning fra elever på Trappen, sammen med en venninne så det ble en fin trio. Fin rolig blues, som vi alle likte, takk til de at de stilte opp for oss. Volleyball turneringen begynte og det ble delt ut 1. – 2. og 3. premie pluss medalje til alle deltakere. Myanmar tok 1.plass, Frelsesarmeen gatefotball 2. plass, og ikke minst men bra Trappen på 3. plass. Hjellestad kom på en 4.plass og døråpneren på 5. plass, men det viktigste av alte er denne lagsporten og det å delta er det viktigste, Takker alle for en flott dag.

spennende tider i møte.

spennende tider i møte.

Mange aktiviteter på Trappen nå for tiden, og “rabbagastene” er i full sving med å klargjøre verket sitt. OLABILEN som skal være med i Ola bil løpet i Nygårdsparken 25.august. Vi håper at alle går mann av huse og heier frem “rabbagastene” i det store billøpet. Så kommer det slag i slag, med Idrett Mot Rus og volley ball turnering, fotball osv.

IMR Turnering 2012

Vel hjemme igjen hele gjengen fra Idrett Mot Rus fotball turnering 2012. Lørdagene gikk kampene, og Bergen vant de 4 første kampene med god margin, så begynte hard kjøret og litt stresset etter mange timer på mattene, men allikevel klarte vi å komme på en 4.dj. plass. Det som håpes er at de er litt nøyere å ta ut dommere til kampene, der var det en del lite faglig vurderinger. Men gjengen fra Bergen var fornøyd, vi var alle og spiste pizza på Dolly, og så gikk turen videre til Colosseum for å se Uskyld, Norsk, men den datt litt igjennom for gjengen, så det ble noen som fikk seg en liten blund. Det alle da gledet seg til var sengene på Thons Hotell på Linderud. Etter en god og mektig frokost fløy vi til Bergen. Alle var enige at det var en kjempetur, og håper på at det blir flere av dette slaget, og Trappen Motiveringssenter som står bak Idrett Mot Rus, var også fornøyd med den gode ånden alle hadde.
Se bilder på https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10151543930584698.606111.46100089697&type=1

Idrett Mot Rus

Følges av 10 medlemmer.

Hva er idrett mot rus?

Idrett Mot Rus er en idrettsdag som arrangeres en gang pr. år. som en stor happening, samt måndelige arrangementer som er en opplevelse gjennom aktiviteter og sosialt fellesskap. Det gir motivasjon til deltakelse i det lokale idrettsliv, og blir en brobygging til samfunnet.
Målgruppe

Rusavhengige som befinner seg i en rusfri livsfase.

Hovedmål

Bruke idretten som brobygger på vei tilbake til samfunnet, ved å synliggjøre den rusavhengige som en ressurs for seg selv og deres lokale nettverk.

Delmål

- Arrangere en idrettsdag for målgruppen.

- Ukentlige aktiviteter med idretten i institusjonens lokalmiljø

- Opprette et mottaksnettverk med ukentlige aktiviteter i regi av et idrettslag, Civitan og Trappen Motivering Mer om sonen

Origo Idrett Mot Rus er en sone på Origo. Les mer
Annonse