Viser arkivet for november, 2015

Maraton -Bergen

Bruker kroppen til avrusing

Tor Blaha, daglig leder for Trappen Motiveringssenter, har fått fem av sine elever til å løpe maraton i helgen.

Tor Blaha

MOTIVATOR: Tor Blaha på Trappen motiveringssenter tror på en medikamentfri behandling for tidligere rusmisbrukere. Denne helgen har han fått flere elever til å løpe maraton.

– Det å bruke kroppen og være i fysisk aktivitet er veldig viktig. 65 prosent av behandlingen hos oss handler om å være i fysisk aktivitet. Det var da ideen om å gi elevene våre en utfordring kom inn, sier Blaha.

– Det å være å være med på å gjennomføre en ting skaper en stor stolthet og det motiverer dem til å fortsette med trening, legger han til.

Noen bilder fra Trappen sine folk

Klatrepark på Voss 2015

I dag har vært en fortreffelig dag med Idrett Berge Sør som inviterte med seg folk til en dag i klatreparken på Voss. Det ble god opplæring og tøffe utøvere etterpå, og den sommer solen da

Hva med litt løping 3 okt 2015 - vinterkarusellen

Nå er Fanaløpet for Trappen sin eneste deltaker, Morten, over for i år. Han fullførte i god still. Gratulerer med gjennomført løp, Morten, bra innsats!!!💥🎉💪👍😊👋 Det er kjempe bra, og denne karen vil vi følge opp med flere Maraton

Ny aktivitet 19 sept 2015

En ny helg, ny aktivitet med Trappen og litt regn gjør ingen ting når man har det gøy. Det sies at over 14 000 hadde meldt sin ankomst, og jaggu var det mye folk og god stemning. Det blir snart flere gode aktiviteter ;-)

Rafting Voss 6 sep 2015

Søndag var det Idrett Mot Rus og Trappen som hadde rafting dag på Voss, Vi var 28 som møttes på Kystkultur sentere i Sandviken der det var Sandviksdager og fullt kjør. Vi stilte med 5 biler og kjørte mot Voss. Det er fin dag men vi merket at snart er høst temperaturen på vei. Vi kom i god tid til Voss rafting og fikk slappet av litt før folket gikk for å ta på seg våtdraktene, hjelm og vest. Så var det klart for bussen og frem til start stedet for rafting og ut i vannet for å se at de kunne klare vennet. Etter raftingen, dusj og litt varme var det deilig kylling-gryte med ris. Og det så ut for at det smakte veldig godt. Alle sa det var en kjempe dag med godt adrenalin kick. Fin dag med mye spenning. Bien på blomsten var en vi traff på turen og tittet på når gjengen kom til avsluttingen Uttrykksikonet wink

Idrettens dag 5 sep. 2015

I dag var det Idrettens dag på Festplassen, og der er mange gode aktiviteter for store å små. Men ofte koster det og drive en idrett for mange, og ikke minst for de som har falt utpå en periode, og da er vi der med Idrett Mot Rus og kan følge dem opp med aktiviteter og fysisk trening, og vi er glad for det gode samarbeide vi har med mange andre aktører. Det var en politiker debatt med politikere angående Idrett i Bergen, og det var ikke så mye nytt, et snitt på poeng 3. Det tenkes ikke ofte på, de som prøver å komme seg tilbake til samfunnet, da kommer fysisk trening og aktiviteter i annen rekke. Ellers var det en fin dag, men litt vind, så presentasjonen fikk ikke komme opp for mange, men mange forsøkte tilbudene. I morgen blir det rafting på Voss med 25 deltakere som ønsker litt spenning, og det er gratis for dem. Vi håpte på at vi fikk en politiker med for å kunne se den glede som noen har ved fysisk trening og aktiviteter. Men på grunn av valg og møter, måtte hun takke nei, men hun lover å komme til bake.

Idrett Mot Rus 2015 - 29 aug.

En regnfull dag med åpne sluser, men med mange glade deltakere til Idrett Mot Rus og Trappen sitt årlige Volley ball turnering. Det var 8 lag som spilte med glede og latter. Vi lurte på noen om vi skulle kalde dette årets vann Volley Ball i stedet for sand Volley ball Uttrykksikonet wink Vi må takke de flotte og aktive jentene fra Elixia som stilte og tok oppvarmingen, og svetten konkurrerte med regnet oven i fra. Så hadde vi to flotte og flinke Volley ball jenter fra Skålevik Volley ball klubb som har fulgt oss i en del år nå, og aldri et nei fra dem. Musikken vi lovte av en av deltakerne til Norske talenter dessverre måtte avlyses på grunn av regnet. Men som elev på Trappen var han med å spilte så vi fikk 2 nd. Plassen. Og sjefskokkene denne dagen var frivillige fra Natteravnene i Bergen, Gunnvor og Terje som hadde ansvaret for hjemmelagde vafler på stedet som forsvant fort og varme og gode HotDog.
En flott og givende dag, mange flotte deltakere og heiagjeng for spillerne, det kan ikke bli bedre en lørdag i godt regnvær, det er felles skapet som varmer. Vinnerne ble Frelsesarmeen, nr. 2 Trappen og 3 ble MO senteret Wergeland Uttrykksikonet wink